המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בשמן את הבצל הקצוץ עד להזהבה, מוסיפים את כל הירקות חתוכים לקוביות קטנטנות.
מוסיפים פלפל גרוס, מלח, כמון, פפריקה מתוקה ומערבבים.
מאדים על אש קטנה במיוחד תוך כדי ערבוב מפעם לפעם. כאשר התבשיל מתרכך ומצטמצם, מוסיפים רסק עגבניות וכוסברה קצוצה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0