המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים בשמן את הבצל הקצוץ עד להזהבה, מוסיפים את כל הירקות חתוכים לקוביות קטנטנות.
מוסיפים פלפל גרוס, מלח, כמון, פפריקה מתוקה ומערבבים.
מאדים על אש קטנה במיוחד תוך כדי ערבוב מפעם לפעם. כאשר התבשיל מתרכך ומצטמצם, מוסיפים רסק עגבניות וכוסברה קצוצה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0