המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את הבורגול במים קרים לעשר דקות.
בקערה נפרדת משרים את הפטרוזיליה והנענע במים קרים למספר דקות, ושוטפים בזרם מים מהברז.
סוחטים את הבורגול חזק בידיים, ומוציאים ממנו את המים שספג.
קוצצים דק מאוד את הפטרוזיליה והנענע.
חותכים לקוביות קטנות מאוד את העגבניות והמלפפונים.
מערבבים הכל ומתבלים במלח, מיץ לימון ושמן. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0