המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מגרדים את הכרובית על פומפייה גסה, עד לקבלת פירורים. מעבירים לקערה, יוצקים מים רותחים עד כדי כיסוי, ומניחים למים להתקרר מעט.
שוטפים ומסננים היטב את פירורי הכרובית, ומעבירים לקערה.
מוסיפים עלי בייבי, בצל ירוק, תאנים/משמשים ותפוז. יוצקים את הרוטב, מערבבים, מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים אגוזים ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0