מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות של האריזה (שמופיעות תחת הכותרת "הכנה ללא בישול"). בעצם, מה שצריך לעשות הוא לשפוך על הקוסקוס מים רותחים, לחכות קצת, ואז להוסיף מלח, פלפל, מעט שמן זית ולערבב.
שלב 2
0 דקות
קוצצים את העגבניות, המלפפונים והפלפל לקוביות קטנות. חותכים את הבצלים הירוקים לטבעות וקוצצים דק את השום ועשבי התיבול.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לקוסקוס, מתבלים בקליפת לימון ומיץ לימון ומערבבים. טועמים ואם רוצים מוסיפים עוד מלח, פלפל שחור גרוס ומעט שמן זית.
שלב 4
0 דקות
סלט הטאבולה נהדר כתוספת ואפילו כמנה עיקרית בארוחה צמחונית קלה. והוא נשמר מצוין במקרר לארוחה של מחר.
שלב 1
מתוך
4
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות של האריזה (שמופיעות תחת הכותרת "הכנה ללא בישול"). בעצם, מה שצריך לעשות הוא לשפוך על הקוסקוס מים רותחים, לחכות קצת, ואז להוסיף מלח, פלפל, מעט שמן זית ולערבב.
שלב 2
מתוך
4
קוצצים את העגבניות, המלפפונים והפלפל לקוביות קטנות. חותכים את הבצלים הירוקים לטבעות וקוצצים דק את השום ועשבי התיבול.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים לקוסקוס, מתבלים בקליפת לימון ומיץ לימון ומערבבים. טועמים ואם רוצים מוסיפים עוד מלח, פלפל שחור גרוס ומעט שמן זית.
שלב 4
מתוך
4
סלט הטאבולה נהדר כתוספת ואפילו כמנה עיקרית בארוחה צמחונית קלה. והוא נשמר מצוין במקרר לארוחה של מחר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0