המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפתיתים עד ריכוך במים. מסננים ומצננים אותם.
קוצצים את כל הירוקים ומניחים בקערה, מוסיפים את הפתיתים, החמוציות והשקדים.
מוסיפים מלח, שמן ולימון ומערבבים היטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0