המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מסננים את הטונה ומפוררים בעזרת מזלג.
מוסיפים את הביצים הקשות ומפוררים\מועכים גם אותן לחתיכות קטנות.
קוצצים דק את הבצל והעגבנייה ומצרפים לתערובת.
חותכים לקוביות קטנות את המלפפונים החמוצים ומוסיפים גם אותם. מוסיפים את התירס ומערבבים.
מגלענים זיתים ומוסיפים בשלמותם. זורים פפריקה מתוקה ומערבבים לסלט אחיד.
מוסיפים מיונז, קטשופ או רוטב אלף האיים מוכן. זורים פלפל ויוצקים מיץ לימון. מערבבים היטב עד לקבלת סלט אחיד. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0