המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנקזים היטב את הטונה ומפוררים אותה במזלג.
מגררים את הביצים הקשות במגררת דקה.
קוצצים את הגמבה והמלפפון החמוץ לחתיכות קטנות.
שמים בקערה את הטונה, הביצים, הגמבה, המלפפון החמוץ והבצל הקצוץ ומערבבים.
מוסיפים את המיונז ומיץ הלימון ומתבלים בפטרוזיליה הקצוצה, באורגנו, במלח ובפלפל שחור.
מערבבים ומגישים. *ניתן להמיר את הטונה לטונה במים, את הבצל לבצל ירוק ואת המיונז למיונס, באותן הכמויות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0