המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפרפאלה לפי הוראות היצרן המופיעות על גבי האריזה ומניחים בקערה רחבה.
מוסיפים את הטונה המפוררת ואת הבצל הירוק אל קערת הפרפאלה, מוסיפים את רצועות המלפפונים, הלימונים הכבושים והפלפלים הכבושים. מערבבים ומוסיפים מלח, פלפל ומיונס.
מעבירים לקערת הגשה נאה ומעטרים בשקדים גרוסים או בזיליקום קצוץ.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0