קורעים לפיסות את עלי החסה. מוסיפים את עלי הבייבי, הבצל והעגבניות.
שלב 2
0 דקות
את רוטב הברביקיו בטעם שום ודבש מדללים במיץ הלימון, מערבבים ומוסיפים שמן בהדרגה. יוצקים לפי הטעם על הסלט רגע לפני ההגשה, את השאר שומרים בצנצנת.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
2
קורעים לפיסות את עלי החסה. מוסיפים את עלי הבייבי, הבצל והעגבניות.
שלב 2
מתוך
2
את רוטב הברביקיו בטעם שום ודבש מדללים במיץ הלימון, מערבבים ומוסיפים שמן בהדרגה. יוצקים לפי הטעם על הסלט רגע לפני ההגשה, את השאר שומרים בצנצנת.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0