המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקפיצים פטריות, מחממים שמן במחבת או בווק ומקפיצים את הפטריות במשך 2-3 דקות, מסירים מהאש ומצננים.
מכינים ויניגרט, שמים בכלי את כל חומרי הרוטב וטוחנים בעזרת מוט ריסוק.
מסדרים בקערה עלי חסה, עלי בזיליקום, עגבניות שרי ובצל.
מפזרים מעל את הפטריות,יוצקים ויניגריט וזורים שקדים קלוים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0