המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבשל את תפוחי האדמה, גזרים, שורש פטרוזיליה וסלרי ולחתוך לקוביות.
לחתוך לפרוסות את הביצים ולקצוץ את המלפפונים החמוצים ולהוסיף לתערובת. כמו כן להוסיף את הזיתים, אפונה והמיונז, מלח ופלפל.
לקשט את פני הסלט ברצועות פלפל קלוי ומלפפון חמוץ ובפרוסות ביצה קשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0