יוצקים את שמן הזית על צד אחד של כל פרוסת לחם ומפזרים מלח וזעתר. מניחים פרוסת גבינה צהובה על פרוסה וסוגרים בפרוסה ללא שמן.
שלב 2
0 דקות
מניחים את הכריך שנוצר בטוסטר וקולים עד שהלחם הופך לזהוב מאד.
שלב 3
0 דקות
מוציאים את הטוסט וחותכים לקוביות קרוטונים.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לקערה את כל חומרי הרוטב, ומערבבים היטב, עד שמתקבל מרקם חלק ונוזלי.
שלב 5
0 דקות
מערבבים בקערת הסלט את העגבניות, מלפפון קצוץ, גזר מגורר, בצל קצוץ, פרוסות פטריות, וזיתים מגולענים. מפזרים את עלי החסה הקצוצים וקרוטונים. יוצקים מעל את הרוטב, מערבבים. מפזרים מעל את הגבינות המגוררות, ומגישים.
שלב 1
מתוך
5
יוצקים את שמן הזית על צד אחד של כל פרוסת לחם ומפזרים מלח וזעתר. מניחים פרוסת גבינה צהובה על פרוסה וסוגרים בפרוסה ללא שמן.
שלב 2
מתוך
5
מניחים את הכריך שנוצר בטוסטר וקולים עד שהלחם הופך לזהוב מאד.
שלב 3
מתוך
5
מוציאים את הטוסט וחותכים לקוביות קרוטונים.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים לקערה את כל חומרי הרוטב, ומערבבים היטב, עד שמתקבל מרקם חלק ונוזלי.
שלב 5
מתוך
5
מערבבים בקערת הסלט את העגבניות, מלפפון קצוץ, גזר מגורר, בצל קצוץ, פרוסות פטריות, וזיתים מגולענים. מפזרים את עלי החסה הקצוצים וקרוטונים. יוצקים מעל את הרוטב, מערבבים. מפזרים מעל את הגבינות המגוררות, ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0