המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את כל הירקות חוץ מהסלק על מנדולינה (או, הכי קל ומדויק, בדיסק הפריסה במעבד מזון). כשגומרים לפרוס את כל הירקות, מעבירים לקערה ורק אז פורסים את הסלק ומעבירים לקערה נפרדת.
ממלאים את הקערות במים קרים והרבה קוביות קרח. מכסים ושומרים במקרר עד להגשה (אפשר עד 24 שעות). ההשריה במי הקרח תהפוך את הירקות לעסיסיים ופריכים יותר.
להגשה, נפטרים ממי ההשריה ומערבבים את פרוסות השורשים בקערה גדולה (הכמות גדולה מאוד). שימו לב: פרוסות של אותו שורש אוהבות להיצמד זו לזו, התעקשו איתן וערבבו היטב.
מוסיפים את חומרי הרוטב, מערבבים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0