פורסים את כל הירקות חוץ מהסלק על מנדולינה (או, הכי קל ומדויק, בדיסק הפריסה במעבד מזון). כשגומרים לפרוס את כל הירקות, מעבירים לקערה ורק אז פורסים את הסלק ומעבירים לקערה נפרדת.
שלב 2
0 דקות
ממלאים את הקערות במים קרים והרבה קוביות קרח. מכסים ושומרים במקרר עד להגשה (אפשר עד 24 שעות). ההשריה במי הקרח תהפוך את הירקות לעסיסיים ופריכים יותר.
שלב 3
0 דקות
להגשה, נפטרים ממי ההשריה ומערבבים את פרוסות השורשים בקערה גדולה (הכמות גדולה מאוד). שימו לב: פרוסות של אותו שורש אוהבות להיצמד זו לזו, התעקשו איתן וערבבו היטב.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את חומרי הרוטב, מערבבים ומגישים.
שלב 1
מתוך
4
פורסים את כל הירקות חוץ מהסלק על מנדולינה (או, הכי קל ומדויק, בדיסק הפריסה במעבד מזון). כשגומרים לפרוס את כל הירקות, מעבירים לקערה ורק אז פורסים את הסלק ומעבירים לקערה נפרדת.
שלב 2
מתוך
4
ממלאים את הקערות במים קרים והרבה קוביות קרח. מכסים ושומרים במקרר עד להגשה (אפשר עד 24 שעות). ההשריה במי הקרח תהפוך את הירקות לעסיסיים ופריכים יותר.
שלב 3
מתוך
4
להגשה, נפטרים ממי ההשריה ומערבבים את פרוסות השורשים בקערה גדולה (הכמות גדולה מאוד). שימו לב: פרוסות של אותו שורש אוהבות להיצמד זו לזו, התעקשו איתן וערבבו היטב.
שלב 4
מתוך
4
מוסיפים את חומרי הרוטב, מערבבים ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0