המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים, ושמים בקערה.
מוסיפים את הבצל האדום הקצוץ.
מטגנים במחבת את הצנוברים (אפשר גם שקדים מולבנים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עם כף שמן זית עד שישחימו.
מכינים את הרוטב בשייקר (או צנצנת עם מכסה) עם כף שמן, מיונז, מלח, סוכר ומיץ לימון. רצוי להוסיף מעט מים רותחים בכדי שהמיונז לא ייצור גושים במרקם הרוטב, ולנער היטב.
ליצוק את הרוטב מעל הסלט ולערבב היטב.
סמוך להגשה להוסיף את הצנוברים או את השקדים המולבנים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0