המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-220 מעלות.
מסדרים את פלחי הכרובית על מגש. מוסיפים שלוש כפות שמן זית, כף מלח, כפית פלפל גרוס ואופים כ- 7 דקות. מצננים.
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
באותה דרך מתבלים את הכרשה, אופים כ- 12 דקות ומצננים.
בקערה בינונית מערבבים מיונז 5%, חרדל הגרגירים, חרדל חלק, סוכר ולימון.
מוסיפים את הכרובית, הכרשה והגזר לרוטב שבקערה. מערבבים היטב, מוסיפים את העירית הקצוצה ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0