המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים במים את הכרובית, רק עד שירתחו המים, מוציאים ומסננים..
חותכים את הכרובית לחתיכות קטנות, מטגנים מעט שמן זית, מוסיפים את הרצועות של הגזר (אבל ממש רצועות דקות), מוציאים מהשמן ומסננים.
מניחים בקערה רוטב צ'ילי מתוק, שום, מלח ופלפל ומעט חומץ (לפי הטעם).
מוסיפים את הכרובית, גזר ובצל ירוק (קצוץ), מערבבים היטב, מכניסים למקרר, לפחות לשעה, ואחרי זה להגיש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0