המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים במחבת כף שמן זית ומטגנים בצל קצוץ עד ההזהבה.
מוסיפים שן שום וממשיכים לערבב.
פורסים את הפטריות ומערבבים עם הבצל על המחבת למשך מספר דקות.
שוטפים כרובית קטנה או חצי מכרובית גדולה, פורסים ומעבירים למחבת.
מערבבים עם כחצי כפית מלח גס וממשיכים לטגן עוד 10 דקות, עד שהכרובית מתרככת מעט.
מכבים את האש ומצננים.
מעבירים לכלי הגשה, מוסיפים מיונז קל וסויה, מערבבים ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0