המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חולטים את הכרובית 3 דקות במי מלח. מקפידים שהיא תישאר קשה ושלא תתרכך ותהפוך סמרטוטית.
מסננים מהמים ומגרדים על פומפייה לתוך קערה.
מוסיפים את הבצל הקצוץ.
מוסיפים את הטחינה. מתבלים במלח ובלימון ומערבבים היטב. (המרקם הסופי של הסלט צריך להיות כמו של סלט ביצים).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0