המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים שמן במחבת, מוסיפים קוביות בטטה, ומקפיצים עד שהבטטה מתקרמלת ומתרככת, מעבירים לצלחת ומקררים.
מערבבים בקערה כרוב, בצל ירוק, רוקט ופלפל אדום. יוצקים את הרוטב, ומערבבים היטב.
מוסיפים את הבטטה, מערבבים קלות, מעבירים לכלי הגשה מפזרים קשיו ורצועות עוף, ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0