המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הכרוב לרצועות דקיקות (אפשר להעזר במעבד מזון). מעבירים לקערה.
קולפים שלושה מהתפוזים באמצעות סכין כך שבשרם יחשף. מפרידים לפלחים, ללא הקליפה הדקה, מוסיפים לכרוב ומערבבים.
הרוטב: סוחטים את המיץ מהתפוז הנותר לקערה קטנה. מוסיפים את החרדל ו-1/3 כוס שמן (מומלץ לשלב שמן שומשום, כדי לקבל גוון אסייתי), מלח ופלפל ומערבבים עד שהמלח נמס לגמרי. יוצקים על הסלט ומערבבים.
מפזרים מעל את הפטרוזיליה ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0