להכנת הרוטב: בקערה קטנה מערבבים את רוטב הסויה, שמן השומשום, מיץ הלימון והג'ינג'ר המגורר.
שופכים את את הרוטב על הכרוב ומערבבים היטב.
שלב 2
5 דקות
להכנת הקראמבל:
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את הנודלס, סוכר חום, סילאן, גרעיני דלעת, גרעיני חמנייה ואת האגוזים הקצוצים. מערבבים היטב וממשיכים לטגן עוד 2-3 דקות עד שהקראמבל מתקשה.
שלב 3
2 דקות
מעבירים את הקראמבל למגש מרופדת בנייר אפייה ומצננים לחלוטין.
הגשה: מפזרים את הקראמבל מעל הסלט ומגישים.
שלב 4
1 דקות
עוד אפשרויות:
אפשר לגוון את סוגי האגוזים והגרעינים בקראמבל לפי הטעם.
אפשר להוסיף לקראמבל גם שומשום לקבלת טעם אגוזי נוסף.
מומלץ להכין את הקראמבל מראש ולשמור אותו בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
אפשר להוסיף לכל סלט ירקות שאוהבים
שלב 1
מתוך
4
להכנת הרוטב: בקערה קטנה מערבבים את רוטב הסויה, שמן השומשום, מיץ הלימון והג'ינג'ר המגורר.
שופכים את את הרוטב על הכרוב ומערבבים היטב.
שלב 2
מתוך
4
להכנת הקראמבל:
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את הנודלס, סוכר חום, סילאן, גרעיני דלעת, גרעיני חמנייה ואת האגוזים הקצוצים. מערבבים היטב וממשיכים לטגן עוד 2-3 דקות עד שהקראמבל מתקשה.
שלב 3
מתוך
4
מעבירים את הקראמבל למגש מרופדת בנייר אפייה ומצננים לחלוטין.
הגשה: מפזרים את הקראמבל מעל הסלט ומגישים.
שלב 4
מתוך
4
עוד אפשרויות:
אפשר לגוון את סוגי האגוזים והגרעינים בקראמבל לפי הטעם.
אפשר להוסיף לקראמבל גם שומשום לקבלת טעם אגוזי נוסף.
מומלץ להכין את הקראמבל מראש ולשמור אותו בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
אפשר להוסיף לכל סלט ירקות שאוהבים
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0