המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הרוטב: בקערה קטנה מערבבים את רוטב הסויה, שמן השומשום, מיץ הלימון והג'ינג'ר המגורר. שופכים את את הרוטב על הכרוב ומערבבים היטב.
להכנת הקראמבל: מחממים מחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את הנודלס, סוכר חום, סילאן, גרעיני דלעת, גרעיני חמנייה ואת האגוזים הקצוצים. מערבבים היטב וממשיכים לטגן עוד 2-3 דקות עד שהקראמבל מתקשה.
מעבירים את הקראמבל למגש מרופדת בנייר אפייה ומצננים לחלוטין. הגשה: מפזרים את הקראמבל מעל הסלט ומגישים.
עוד אפשרויות: אפשר לגוון את סוגי האגוזים והגרעינים בקראמבל לפי הטעם. אפשר להוסיף לקראמבל גם שומשום לקבלת טעם אגוזי נוסף. מומלץ להכין את הקראמבל מראש ולשמור אותו בכלי אטום בטמפרטורת החדר. אפשר להוסיף לכל סלט ירקות שאוהבים
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0