המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הכרוב לרצועות דקות.
מניחים את הכרוב בקערה, מפזרים עליו את המלח ומערבבים. משהים כעשר דקות.
מערבבים מיונז, מיץ לימון ושמן (וגם סוכר, אם רוצים) ויוצקים על הכרוב.
מפזרים את החמוציות מלמעלה ומערבבים קלות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0