המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה כרוב, אגוזי פקאן, צנוברים ושומשום.
יוצקים את חומרי הרוטב לצנצנת עם מכסה תואם, סוגרים ומנערים היטב. שומרים את הרוטב בנפרד מהסלט עד ההגשה.
להגשה: יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים עד שכולו מצופה. מפזרים אטריות ומגישים מיד.
טיפ: אפשר להכין את הסלט עד יממה מראש ולשמור בקירור (המרקם יהיה יותר רך, אבל עדיין טעים). את הפקאנים, הצנוברים, השומשום והנודלס מפזרים רגע לפני ההגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0