המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לצקת למחבת 4 -5 כפות שמן ולהוסיף את האטריות, לערבב ולהוסיף 3 כוסות מים. להביא לרתיחה כדקה.
לסנן לשטוף במים קרים ולערבב עם שמן זית. לצנן מעט.
בינתיים לערבב את מצרכי הרוטב עד קבלת רוטב אחיד.
לערבב את האטריות עם הכרוב עד תערובת אחידה, לצקת את הרוטב מעל ולערבב עד שכל הסלט עטוף ברוטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0