המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
את הכרוב חותכים לרצועות דקות כגפרור.
במחבת טפלון קולים מעט את האטריות המסולסלות עם כף סוכר דמררה (חום), יש להקפיד ולערבב על מנת לא לחרוך את הסוכר. מוציאים מהמחבת ומעבירים לקערית.
במחבת אחרת מוסיפים את השקדים, ומטגנים מעט עד לקבלת גוון זהוב.
בקערת הגשה גדולה ונאה מערבבים את הכרוב עם החמוציות, האטריות ופרוסות שקדים קלויים.
בקערית מערבבים היטב את מצרכי הרוטב ויוצקים לקערת הסלט.
ממתינים כחצי שעה עד להגשה, על מנת שהכרוב יספוג את טעמי הרוטב. מעטרים מעל הסלט עם גרגירי רימון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0