המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת, טועמים ומשפרים תיבול.
מערבבים כרוב עם בצל ירוק, שקדים, חמוציות וקוקוס בקערה. יוצקים את הרוטב, משהים 10 דקות ומגישים.
אפשר לאכול את הסלט יום אחרי, אבל אז הסלט מקבל טעם כבוש. בתיאבון! *ניתן להמיר את הסוכר בדבש ואת הלימון בחומץ, באותן הכמויות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0