המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את הכרוב, בצל ירוק, שקדים קלויים, צנוברים והאפונה.
להכנת הרוטב - מערבבים בקערה סוכר, מלח, חומץ, שמן ופלפל שחור.
מערבבים את הרוטב עם מרכיבי הסלט ומניחים כ-60 דקות במקרר, לספיגת כל הטעמים.
מגישים. *ניתן להשתמש בשקית כרוב חתוך ומוכן לאכילה ובמקום האפונה 3/4 כוס אפונה פריכה למי שרוצה סלט קריספי. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1