המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את הכרוב לרצועות דקות.
מערבבים את כל חומרי הרוטב עד לקבלת נוזל אחיד.
שופכים מעל הכרוב בערך שעה לפני ההגשה.
את האגוזים, קשיו וגרעיני חמניה ממש מספר רגעים לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0