המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים את הכרוב לרצועות דקות, מגרדים בפומפייה גסה את הגזרים, וחותכים את הגמבה לרצועות דקות.
מערבבים בקערית מלח, סוכר, חומץ, שמן ומים ומערבבים לתערובת אחידה. טועמים ומשפרים לפי הצורך.
מעבירים לקערה גדולה את הירקות החתוכים, יוצקים את תערובת התיבול ומערבבים היטב, עד שכל הירקות עטופים בתיבול.
עוטפים בנילון נצמד ומניחים במקרר למשך 3-4 שעות. הסלט מחזיק למשך שבוע ימים במקרר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0