המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בקערה גדולה את רצועות הכרוב.
מוסיפים את השמן, החומץ ורוטב הסויה ומערבבים היטב. מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים היטב.
מפזרים מעל את השומשום הקלוי ומערבבים עד שכל השומשום מתפזר באופן אחיד בסלט.
מכסים ושמים בצד לכמה שעות לספיגת הטעמים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0