המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים את תפוחי האדמה. לא מייבשים ולא מקלפים (רק מנקים מנקודות שחורות). מכניסים למיקרוגל לעשר דקות, ואם עדיין לא התרככו מוסיפים זמן ובודקים שוב.
קוצצים את הבצל דק ושמים בצלחת. פותחים את קופסת הטונה. שופכים את המים ושמים את הטונה יחד עם הבצל. מועכים את תפוח האדמה הם שהתרכך יחד עם הבצל והטונה.
מערבבים ומוסיפים שמן זית.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0