המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את תפוחי האדמה והביצים, עד שתפו"א מתרככים.
מקלפים , מקררים מעט וחותכים לקוביות.
מרכיבים סלט: מניחים את תפו"א בקערה גדולה, מוסיפים אפונה וגזר ומלפפונים חמוצים.
מערבבים, מתבלים במלח ופלפל לבן ומוסיפים מיונז וחרדל, ושוב מערבבים הכל.
מעבירים לקופסא אטומה ומגישים ישר מהמקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0