המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה את החומץ, הסוכר והמלח ומערבבים היטב עד שהמלח והסוכר נמסים.
מוסיפים את המלפפונים הטריים החתוכים לטבעות, את השמיר הקצוץ והגמבה החתוכה לרצועות ומערבבים הכל ביחד.
מוסיפים פלפל חריף לפי הטעם.
משאירים לכמה שעות במקרר, כדי שהרוטב ייספג.
מגישים כמנה ראשונה, או כתוספת. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0