המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את המלפפונים, חוצים ומוציאים את הגרעינים בעזרת כפית.
פורסים לסהרונים דקיקים.
מגררים את הצנוניות והגזרים לרצועות דקות. מניחים בקערה, מכסים ומצננים היטב.
מערבבים את החומץ אורז עם הסוכר והמלח עד שהם נמסים. (ניתן להמיר את החומץ אורז בכל חומץ בהיר אחר, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
מוסיפים את הצ'ילי, אם רוצים, ואת השמן וטורפים היטב.
יוצקים את הרוטב על הירקות ממש לפני ההגשה ומקפיצים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0