שוטפים את המלפפונים, חוצים ומוציאים את הגרעינים בעזרת כפית.
שלב 2
0 דקות
פורסים לסהרונים דקיקים.
שלב 3
0 דקות
מגררים את הצנוניות והגזרים לרצועות דקות. מניחים בקערה, מכסים ומצננים היטב.
שלב 4
5 דקות
מערבבים את החומץ אורז עם הסוכר והמלח עד שהם נמסים.
(ניתן להמיר את החומץ אורז בכל חומץ בהיר אחר, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את הצ'ילי, אם רוצים, ואת השמן וטורפים היטב.
שלב 6
0 דקות
יוצקים את הרוטב על הירקות ממש לפני ההגשה ומקפיצים.
שלב 1
מתוך
6
שוטפים את המלפפונים, חוצים ומוציאים את הגרעינים בעזרת כפית.
שלב 2
מתוך
6
פורסים לסהרונים דקיקים.
שלב 3
מתוך
6
מגררים את הצנוניות והגזרים לרצועות דקות. מניחים בקערה, מכסים ומצננים היטב.
שלב 4
מתוך
6
מערבבים את החומץ אורז עם הסוכר והמלח עד שהם נמסים.
(ניתן להמיר את החומץ אורז בכל חומץ בהיר אחר, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
שלב 5
מתוך
6
מוסיפים את הצ'ילי, אם רוצים, ואת השמן וטורפים היטב.
שלב 6
מתוך
6
יוצקים את הרוטב על הירקות ממש לפני ההגשה ומקפיצים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0