המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת חזה העוף: מניחים בקערה גדולה את חזות העוף, ועליהם את כל מצרכי המרינדה – מלח ופלפל לפי הטעם, 3 כפות רוטב טריאקי, 2 כפות רוטב סויה סיני, 4 טיפות שמן שומשום, 3 כפות מיץ תפוזים, חופן כוסברה קצוצה ו-4 פרוסות ג'ינג'ר טרי. מערבבים היטב ומשרים 2-3 שעות במקרר.
אחרי השרייה, מוציאים ומטגנים על מחבת רחבה וצולים היטב משני הצדדים. לאחר הצלייה אפשר לפרוס לרצועות.
מערבבים את כל מצרכי הרוטב לסלט – 4 כפות שמן זית, מלח לפי הטעם, 1 חרדל גדושה, 3 כפות רוטב טריאקי, 2 כםות רוטב סויה סיני, כף מיץ לימון, כף מיץ תפוזים וכף סוכר חום בהיר. מניחים בצד.
בקערה גדולה מניחים את כל המצרכים לסלט (פרט לשבבי הבצל) – את הירקות ועשבי התיבול. מוזגים מעל את הרוטב, ומעליו שבבי בצל מטוגן מיובש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0