המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוטמים את קצות המלפפונים ופורסים אותם לפרוסות אלכסוניות דקיקות (אם יש מנדולינה - משתמשים בה). מפזרים על פרוסות המלפפונים כפית מלח, מערבבים ומניחים לחצי שעה במסננת.
סוחטים קלות את המלפפונים להגרת נוזלים. טורפים בקערית את כל חומרי הרוטב, ויוצקים על המלפפונים. משהים לרבע או חצי שעה לפחות, לספיגת טעמים.
סמוך להגשה מוסיפים את השומשום (אפשר לקלות אותו קלות על מחבת יבשה, לתוספת טעם ופריכות) והבצל הירוק. מערבבים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0