המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משטחים את הפתיתים המבושלים על תבנית מרופדת נייר אפייה ויוצקים מעל 4 כפות שמן, 3 כפות רוטב סויה ו-3 כפות רוטב צ'ילי.
מערבבים ומשטחים. אופים בתנור טורבו בחום של 200 מעלות כ- 30 דקות או עד לקבלת פתיתים קריספיים.
שמים בקערה את הירקות – מלפפונים, אדממה, אבוקדו ובצל ירוק.
בצנצנת מערבבים מיונז, חומץ אורז, מיץ לימון, מים, כפית מלח, כפית שום גבישי, כפית שמן שומשום וכפית פלפל שחור.
יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים. מפזרים מעל את הפתיתים קריספיים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0