על גבי קרש חיתוך מניחים מלפפון, חותכים את הקצוות שלו וחוצים אותו ל-2 במרכזו. משפדים את המלפפון על שיפוד עץ וקורצים אותו בעזרת סכין ותוך כדי סיבוב מתחילתו ועד סופו כך שנוצר סוג של ״קפיץ״.
שלב 2
5 דקות
בקערה מערבבים את כל חומרי התחמיץ (מלבד מהשומשום הקלוי), טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם.
שלב 3
2 דקות
מוסיפים את המלפפונים לתוך התחמיץ ומערבבים.
מפזרים את השומשום מעל ומגישים.
שלב 1
מתוך
3
על גבי קרש חיתוך מניחים מלפפון, חותכים את הקצוות שלו וחוצים אותו ל-2 במרכזו. משפדים את המלפפון על שיפוד עץ וקורצים אותו בעזרת סכין ותוך כדי סיבוב מתחילתו ועד סופו כך שנוצר סוג של ״קפיץ״.
שלב 2
מתוך
3
בקערה מערבבים את כל חומרי התחמיץ (מלבד מהשומשום הקלוי), טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם.
שלב 3
מתוך
3
מוסיפים את המלפפונים לתוך התחמיץ ומערבבים.
מפזרים את השומשום מעל ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0