המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להפריד את עלי המנגולד לחלק הלבן והירוק. לשטוף את החלק הלבן, לנקות ולחתוך את הקצוות להוצאת סיבים מיותרים.
לשים בסיר את העלים המופרדים, החלק הלבן והחלק הירוק, ולבשל כ-10 דקות.
לשפוך את המים ולשטוף במסננת.
להניח את העלים המבושלים והשטופים על קרש חיתוך ולחתוך לרצועות.
לחמם בסיר את השמן והתבלינים לערבב ולהוסיף את הלימון.
להוסיף את הסלק והמים ולערבב.
לבשל כ-3-5 דקות עד שיספגו הנוזלים, ואז להסיר מהאש.
להגיש בטמפרטורת החדר, או חם. איך שאוהבים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0