המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להפריד את עלי המנגולד לחלק הלבן והירוק. לשטוף את החלק הלבן, לנקות ולחתוך את הקצוות להוצאת סיבים מיותרים.
לשים בסיר את העלים המופרדים, החלק הלבן והחלק הירוק, ולבשל כ-10 דקות.
לשפוך את המים ולשטוף במסננת.
להניח את העלים המבושלים והשטופים על קרש חיתוך ולחתוך לרצועות.
לחמם בסיר את השמן והתבלינים לערבב ולהוסיף את הלימון.
להוסיף את הסלק והמים ולערבב.
לבשל כ-3-5 דקות עד שיספגו הנוזלים, ואז להסיר מהאש.
להגיש בטמפרטורת החדר, או חם. איך שאוהבים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0