המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את הבטטה לקוביות קטנות.
מזלפים עליהן שמן זית ומלח, פלפל ואופים בתנור על חום של 200 מעלות, כ–15 דקות.
מחממים במחבת את רוטב הסויה, סילאן ורוטב צ'ילי מתוק עד צמצום ומוסיפים את הבטטות, מערבבים דקה עד קרמול.
פורסים את הכרוב לרצועות ואת הבצל הירוק והצ'ילי לטבעות ומניחים בקערה עם הקשיו והעלים הירוקים.
בצנצנת קטנה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב - 2 כפות שמן זית, 1 כף חומץ בלסמי, מיץ מחצי לימון, 1 כף חרדל, 1 כף סילאן ומלח ופלפל.
מתבלים ומערבבים.
מוסיפים את קוביות הבטטה המקורמלות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0