המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את הנבטים ומניחים במסננת לייבוש.
במקביל מורידים את רגליי הפטריות, מקלפים וקוצצים את פטריות לרבעים או שמיניות תלוי בגודלן.
חותכים את הבצל ירוק לטבעות קטנות וקוצצים את הפקאן גס. בקערה גדולה מניחים את כל המצרכים יחד ורגע לפני ההגשה שופכים את הטריאקי מלמעלה.
מערבבים היטב ומעבירים לצלחות הגשה.
אם אתם מארחים יש לקצוץ הכל, בקערה מניחים את הירק, את הפקאן בקערית נפרדת ואת הרוטב שופכים רגע לפני הארוחה (כדי לשמור על הקרנצ׳יות של הסלט).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 4