המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חולטים את השעועית הירוקה במים רותחים 20 דקות, מסננים ומשרים במיץ הלימון 10 דק'.
קורעים את עלי החסה לחתיכות ומרפדים תחתית של קערת הגשה עמוקה.
מפזרים על החסה מספר זיתים וחלק מטבעות הבצל.
פורסים את העגבניות לפרוסות דקות ומרפדים את דופנות הקערה.
פורסים את הביצים הקשות לרוחבן כך שהחלמון יישאר במרכז, ומניחים על פרוסות העגבנייה.
חותכים את תפוחי האדמה המבושלים לקוביות בגודל 2x2 ס"מ ומסדרים אותן על החסה, במרכז הקערה.
מפזרים על תפוחי האדמה מספר זיתים וטבעות בצל.
מוסיפים את השעועית הירוקה על קוביות תפוחי האדמה.
מנקזים את הטונה, מפוררים ומסדרים על השעועית הירוקה (יוצרים כעין "גבעה" קטנה).
מפזרים על הטונה את הזיתים וטבעות הבצל הנותרים.
מנערים היטב את חומרי הרוטב בצנצנת בעלת מכסה ויוצקים על הסלט ממש לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0