המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את תפוחי האדמה ואת הביצים, חותכים אותם לקוביות קטנות ושופכים לקערה. מערבבים היטב.
מערבבים קטשופ ומיונז ביחד עד שיצא רוטב אלף האיים.
חותכים עלי חסה ומוסיפים לקערה, כמו גם את הזיתים.
לוקחים את הרוטב ושופכים אותו על הסלט.
להוסיף מלח לפי הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0