המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את הפלפלים לרצועות דקות.את הגזרים מגרדים על פומפייה גסה. את הכרוב פורסים לרצועות דקות.את הבצל ירוק חותכים בגודל 1/2 ס"מ, גם את הבצל לבן וגם את הבצל ירוק. מוסיפים את הנבטים.
בסיר יבש קולים 4-5 כפות שומשום, משגיחים שלא יישרף .
מפזרים על הירקות המוכנים.
באותו סיר שמים 1/3 כוס שמן, 1/3 כוס רוטב סויה, 1/3 כוס חומץ, 2 כפות סוכר. מבשלים תוך כדי ערבוב, כשהרוטב רותח, שופכים על הירקות, מערבבים היטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0