המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר קטן את שמן הזית ומטגנים את השום הכתוש טיגון קל ועדין.
מתבלים בפפריקה עד לקבלת שמן אדום ומערבבים היטב.
מוסיפים אל הסיר את הסלק המבושל ולא מערבבים.
מוסיפים את שאר התבלינים ואת הסוכר ומחכים שהסוכר יתמוסס.
מנמיכים את האש למינימום ומבשלים 15 דקות בלי ערבוב.
מערבבים ומבשלים עוד 20 דקות על אש נמוכה.
מסירים מהאש, מוסיפים את עשבי התיבול והאגוזים, ומגישים חם או קר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2