המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הסלק ואת התפוחים לגפרורים. מוסיפים את הבצל הירוק ואת עלי הכוסברה.
מעבירים את מרכיבי הרוטב לצנצנת, סוגרים עם מכסה ומשקשקים היטב, עד שכל החומרים מתאחדים ומתקבל רוטב אחיד. מוסיפים לסלט רק בסמוך להגשה.
מחממים מחבת, קולים את שבבי השקדים עד להזהבה קלה, מצננים.
מוסיפים לסלט את הרוטב, מערבבים עד שכל הירקות עטופים ברוטב. מפזרים מעל את שבבי השקדים הקלויים ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0