המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את הסלקים ופורסים לחצאי עיגולים בעובי כחצי סנטימטר.
חוצים את התפוחים, מנקים מגרעינים ופורסים לפרוסות דקות.
שוטפים היטב את השומר וחותכים לרצועות.
מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב.
שמים בקערה את הירקות החתוכים, מוסיפים את השום והכוסברה ויוצקים מעל את הרוטב. מערבבים ומשהים לכמה שעות במקרר לספיגת טעמים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0