המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים את הסלקים בשלמותם, עם הקליפה, לסיר גדול. מכסים בהרבה מים, מביאים לרתיחה.
מבשלים כשעה, עד שהסלקים רכים.
כשהסלקים רכים, מסננים מהמים ומקררים.
מקלפים את הסלק בידיים. הקליפה יורדת בקלות, רצוי לקלף בכיור מתחת למים זורמים.
חותכים לקוביות, מוסיפים מיץ סחוט מ-2 לימונים, בצל מגורר ומלח.
מערבבים היטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0