המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בעזרת קולפן ירקות חותכים מהגזרים סרטים ארוכים ודקיקים. כדי להגיע לסרטים באמת דקים וארוכים, צריך להשתמש בקולפן חד וטוב, עדיף קולפן ג'וליאנים.
מערבבים את הגזרים עם כל שאר החומרים. מגישים כתוספת לבשר או כסלט בפני עצמו.
לא מומלץ לשמור במקרר. כדאי לאכול מיד אחרת הגזר מאבד את הפריכות הנפלאה שלו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0