המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבצעים בכל עגבניה ארבעה-חמישה חתכים. את גבינת המוצרלה חותכים ל-2 ונועצים בחתכים.
מחממים תנור ל-200 מעלות, כשהתנור ממש חם - מכניסים את העגבניות עם הגבינה ל-5 דקות.
מגישים עם מלח, פלפל, שמן זית ורוזמרין.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0